Har du lyst til å føle deg

trent, og samtidig oppnå varig vektnedgang?

Sterk og slank med helsesmart-metoden

Vår filosofi:

En trent kropp, en helsemarte hjerne, et forbilde for deg selv og andre. Som deltaker i Helsesmart får du verktøyene du trenger for å skaffe deg en trent kropp og varig vektnedgang på en bærekraftig måte som varer.

Introduksjon til
helsesmart-metoden

Sterk og slank med helsesmart-metoden​

Sølve Sundrehagen er glad og utstråler at han er stolt av sin sterke kropp
OM DINE COACHER

Sølve Sundrehagen

Som trener og vanecoach investerer jeg min tid i deg slik at du skal få det til. Med dyptgående kunnskap i psykologien knyttet til livsstilsendring, og over 20 års erfaring med smarte programoppsett for mine klienter, ser jeg hvor livsforandrende det er for voksne mennesker å endelig lande trening og kosthold på en god måte. Uten strenge dietter, og hardkjør på trening. Jeg kommer alltid til å hjelpe mine klienter til å hente ut sitt kroppslige og psykiske potensiale, samtidig som de lever godt med alt det deilige livet har å by på.

OM DINE COACHER

Hugo Østby

Hugo har drevet med konkurransedans på øverste nivå og trent aktivt både langrenn og fotball. Treningsinteressen faglig forankret han gjennom sin PT-utdannelse hos Int. PT Education Sweden, og han er sertifisert Crossfit Level 1 Coach og tilrettelegger. Etter at idretten ble lagt på hyllen har styrketrening for en sterk og funksjonell kropp vært hovedfokuset, kombinert med lystbetont kondisjonstrening. Hugo brenner for å gjøre trening lett tilgjengelig for alle, samtidig som at du som hans klient skal være sikret fremgang og overskudd – både fysisk og psykisk.
Previous
Next

Ofte stilte spørsmål​

For deg som vil ha en trent kropp, et sterkt hjerte og oppnå varig vektnedgang en gang for alle.

12 uker varighet for å sikre måloppnåelse, etter dette velger du selv veien videre.

Du må bør trene to ganger i uken, alt utover dette er bonus.

Oppstart velger du etter samtale med din coach etter innmelding.

Et helt vanlig gym, eller et litt godt utstyrt hjemmegym vil ha alt du behøver for å gjennomføre.

For å sikre resultater sammen og lærer deg å kjenne hvordan programmet fungerer er det viktig å sette av nok tid. Derfor er det en bindingstid på de 3 første månedene. Etter det er det en måneds opsigelse.