10 øvelser
for en sterk
kvinnekropp

Skriv inn opplysningene dine nedenfor for å få tilgang til øvelsene og informasjon om Sterke Damer Akademiet.

Når du fyller ut skjemaet gir du meg markedsføringssamtykke til å sende deg e-poster med tips til treningen din, informasjon om mine produkter og tjenester. Du kan lese mer i min personvernerklæring om hvordan dine personopplysninger behandles og hvilke muligheter du har. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, enten ved å klikke på «Avslutt abonnement» i en av e-postene du mottar eller ved å sende en e-post til jorn_solve@hotmail.com.

Savner du motivasjonen til å begynne å trene?

For deg som vil komme i gang med trening har jeg utviklet et inspirerende styrketreningsprogram for kvinner. Her hjelper jeg og gjengen deg med å få gjennomført treningen uke etter uke.

Før og etter

Hva sier deltakerne om mine treningsopplegg?

Linda Bredenbekk (28)

“Ikke bare er det en fryd å trene med deg, Sølve, du sprer også treningsglede og motivasjon. Med ditt opplegg har jeg kunnet takle både tunge tider og psykiske utfordringer, samtidig som jeg har blitt sterkere. Siden jeg starte å trene med deg har jeg gått ned 14 kg, og jeg har fått en bedre psykisk helse i en sterkere kropp. Tusen takk, Sølve, for det du gjør for så mange.” 

Kari Stornes (32)

“Jeg skal ærlig innrømme at jeg var veldig spent den dagen jeg tok mot til meg og valgte å følge Sølves opplegg, men det er en avgjørelse jeg ikke har angret på. Det å sette av tid til seg selv i en travel hverdag kan noen ganger være utfordrende, men hos Sølve fikk jeg konkrete tips til øvelser og økter som ikke krever for mye tid og som derfor er gjennomførbare i en travel hverdag. Som småbarnsmor utfordres kroppen på nye måter, og jeg kjenner det har vært viktig å trene styrke for å takle hverdagens nye utfordringer. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle trives med markløft, men det har gitt meg en skikkelig selvtillitsboost å se min egen fremgang. Etter altfor mange år med for mye fokus på mat og vektnedgang, har opplegget til Sølve med mer strukturert trening vært en digg inngang til en sunnere livsstil. Takk Sølve!”

Cathrine Eiken (45)

“Mine ukentlige treninger med opplegget til Sølve er ukens høydepunkt. Hans gode kompetanse og evne til å forklare øvelser i kombinasjon med glimt i øyet, gjør hver eneste time til en god treningsøkt, og ikke minst en boost for humøret mitt!” 

Ofte stilte spørsmål

Dette er for deg som drømmer om en sterk kropp, en god treningsrutine og overskudd i hverdagen. Dette er for deg som vil få det til en gang for alle, og samtidig nyte alle fordelene en sterk kropp gir deg.

  • Dette er et gruppecoaching-program hvor alle deltakerne i Akademiet gjør det samme treningsprogrammet hver uke, med mulighet for å skalere øvelsene etter ditt nivå, dagsform og nødvendige tilpasninger.
  • Du får tilgang til en helt egen eksklusiv app på din telefon (fungerer på alle telefoner) hvor du har både program, challenges, chat, video og fellesskap.
  • Programmet er delt inn i sesonger med varighet på 2-3 måneder, og er tilpasset årstiden, ferietid, og tilsvarende hverdagslige utfordringer, slik at treningen blir gjennomført og du holder deg sterk og motivert.

Programmet i Sterke Damer Akademiet har ingen sluttdato, noen deltakere velger å være medlem i 2 måneder, andre deltar i 6 måneder, og noen følger opplegget hele året rundt fordi de ser at dette sikrer kontinuerlig fremgang, overskudd og treningslyst hele året.

Det er lagt opp til 2 ukentlige treningsøkter på 30-40 minutter for å sikre fremgangen, og samtidig holde det gjennomførbart.

Et treningssenter, eller enkelt treningsrom vil ha alt utstyret du trenger, og om du ønsker å trene hjemme, så trenger du et manualsett, og en enkel valgfri slynge.

Det åpnes opp for innmelding månedlig, og når det er ledige plasser i Sterke Damer Akademiet. Du kan registrere deg når som helst før oppstartsdato, og du blir ikke trukket før programmet har oppstart.
Når du melder deg inn er du en del av programmet i 8 uker, etter dette velger du selv om du vil være med videre på programmet gjennom året.

For å sikre resultater sammen og lærer deg å kjenne hvordan programmet fungerer er det viktig å sette av nok tid. Derfor er det en bindingstid på de 2 første månedene. Etter det er det en måneds opsigelse. Hvis du ikke er klar til dette dette på nåværende tidspunkt kan du sjekke ut min treningsportal her

Sølve Sundrehagen

Et sterkt bånd mellom meg som din trener og deg som klient, sammen med et nøye sammensatt program som sikrer resultater og varig treningslyst.

© 2021 Sølve Sundrehagen – All rights reserved
Terms and Conditions · Privacy Policy

Trening med mening Jørn-Sølve Sundrehagen · 912654966
Bygdøy allé 12 · 0262 Oslo · Norge

Powered by Boon