STERKE DAMER AKADEMIET ONLINE

BLI STERK OG SUNN I EN KROPP DU ER STOLT AV

Effektivt styrke, kondisjons- & livsstilsprogram for voksne kvinner

MIN FILOSOFI

Det å bli sterk og leve sunt trenger ikke være kjipt! Mitt mål er at du finner treningsglede og ser resultater i en kropp du er stolt av – helt uten dietter!

Introduksjon til
programmet mitt


OPPSTART


Ditt utgangspunkt fra start​


 • Du sender inn dine drømmer og mål fra start

 • Enkel fysisk test slik at vi kan tilrettelegge for din suksess

 • For å sikre at du kommer godt i gang får du informasjon via video

 • Du har tilgang til meg som din coach i egen privat chat fra første dag


UKENTLIGE AKTIVITETER​


Økter og challenges​


 • To styrketreningsøkter ukentlig på 30-45 minutter som du kan gjøre hjemme, eller på treningssenter

 • To valgfrie fokus-økter på 20-30 minutter som gir deg større styrke på overkropp, eller underkropp

 • En ukentlig helsesmart challenge som hjelper deg å holde deg i form, holde en sunn og god kroppsvekt, og ha en kropp som fungerer

 • Program, som tilpasses årshjulet slik at du kan hente godfølelsen fra en helsesmart livsstil både på hverdag, helgedag og i ferier.


livsstil


Inspirasjonsmenyer


 • For at et helsesmart kosthold skal være bærekraftig må maten være fristende, du må ha mulighet til å variere, det må kunne funke for både deg og familien, og ikke minst må det være enkelt å lage.

 • I Sterke Damer Akademiet får du tilgang til et bredt utvalgt av herlige retter til alle døgnets måltider som gjør det lettere å ta gode valg for deg selv, som metter, er kalorismarte og gir deg næring til å holde ut dagen.

 • Alle oppskrifter hos oss er utviklet av vår egen kokk hos «Det Glade Kjøkken» og bygger på råvarer i sesong, som du finner i alle dagligvarebutikker, slik at du sparer både tid og penger inn i den nye deilige livsstilen din.

OPPFØLGNING


Med deg hele veien​


 • Jeg er din coach og svarer på dine spørsmål om trening og helse

 • Du oppdaterer i egen app, og jeg følger opp din innsats underveis

 • Morsom og inspirerende fellesskap i egen app som løfter teamet og deg


FREMGANG


Fokus på dine resultater


 • Vi måler din utvikling og progresjon via morsomme og gjennomførbare tester

 • Målene for deg og treningen tilpasses årshjulet og sesongen for å sikre treningslyst som varer

 • Ha det gøy på veien mot en sterk og sunn kropp du er stolt av


FELLESSKAP


Energi og motivasjon


 • Delta i en gruppe med andre som har samme mål som deg

 • Gjennomfør treningen ukentlig sammen med de andre og bli motivert av felleskap

 • Få inspirasjon, treningslyst og støtte fra teamet i Akademiet

Se hva mine fornøyde kunder sier

90%

Er aktive hver uke

+20%

Progresjon første måned

9.3/10

Kundetilfredshet

Før og etter

Hva sier deltakerne om mine treningsopplegg?

Linda Bredenbekk (28)

"Ikke bare er det en fryd å trene med deg, Sølve, du sprer også treningsglede og motivasjon. Med ditt opplegg har jeg kunnet takle både tunge tider og psykiske utfordringer, samtidig som jeg har blitt sterkere. Siden jeg starte å trene med deg har jeg gått ned 14 kg, og jeg har fått en bedre psykisk helse i en sterkere kropp. Tusen takk, Sølve, for det du gjør for så mange." 

Kari Stornes (32)

"Jeg skal ærlig innrømme at jeg var veldig spent den dagen jeg tok mot til meg og valgte å følge Sølves opplegg, men det er en avgjørelse jeg ikke har angret på. Det å sette av tid til seg selv i en travel hverdag kan noen ganger være utfordrende, men hos Sølve fikk jeg konkrete tips til øvelser og økter som ikke krever for mye tid og som derfor er gjennomførbare i en travel hverdag. Som småbarnsmor utfordres kroppen på nye måter, og jeg kjenner det har vært viktig å trene styrke for å takle hverdagens nye utfordringer. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle trives med markløft, men det har gitt meg en skikkelig selvtillitsboost å se min egen fremgang. Etter altfor mange år med for mye fokus på mat og vektnedgang, har opplegget til Sølve med mer strukturert trening vært en digg inngang til en sunnere livsstil. Takk Sølve!"

Cathrine Eiken (45)

"Mine ukentlige treninger med opplegget til Sølve er ukens høydepunkt. Hans gode kompetanse og evne til å forklare øvelser i kombinasjon med glimt i øyet, gjør hver eneste time til en god treningsøkt, og ikke minst en boost for humøret mitt!" 

Sølve Sundrehagen er glad og utstråler at han er stolt av sin sterke kropp
OM MEG​

Sølve Sundrehagen

Jeg er en kreativ folkehelseentusiast som i over 15 år har spesialisert meg på trening av damer som ønsker å finne treningsglede i en sterk kropp. Født midt på 80-tallet i Hallingdal, nå bosatt i Tønsberg hvor jeg jobber fulltid som trener online. Jeg er utdannet personlig trener og helsecoach, har videreutdannet med i ernæring og folkhelsearbeid, og har fullført en rekke trenerutdannelser som jeg daglig bruker for å hjelpe mine kunder på veien mot de største helsedrømmene. Jeg lever for glimt-i-øyet-coaching som gir deg den lystbetonte treningsopplevelsen du vil komme tilbake til uke etter uke.

Ofte stilte spørsmål​

Dette er for deg som drømmer om en sterk kropp, en god treningsrutine og overskudd i hverdagen. Dette er for deg som vil få det til en gang for alle, og samtidig nyte alle fordelene en sterk kropp gir deg.

Ja, dette er for deg som vil få en knallgod start og gå ned 3-5 kg.

 • Dette er et gruppecoaching-program hvor alle deltakerne i Akademiet gjør det samme treningsprogrammet hver uke, med mulighet for å skalere øvelsene etter ditt nivå, dagsform og nødvendige tilpasninger.
 • Du får tilgang til en helt egen eksklusiv app på din telefon (fungerer på alle telefoner) hvor du har både program, challenges, chat, video og fellesskap.
 • Programmet er delt inn i sesonger med varighet på 2-3 måneder, og er tilpasset årstiden, ferietid, og tilsvarende hverdagslige utfordringer, slik at treningen blir gjennomført og du holder deg sterk og motivert.

Programmet i Sterke Damer Akademiet har ingen sluttdato, noen deltakere velger å være medlem i 3 måneder, andre deltar i 6 måneder, og noen følger opplegget hele året rundt fordi de ser at dette sikrer kontinuerlig fremgang, overskudd og treningslyst hele året.

Det er lagt opp til 2 ukentlige treningsøkter på 30-40 minutter for å sikre fremgangen, og samtidig holde det gjennomførbart.

Et treningssenter, eller enkelt treningsrom vil ha alt utstyret du trenger, og om du ønsker å trene hjemme, så trenger du et manualsett, og en enkel valgfri slynge.

Det åpnes opp for innmelding månedlig, og når det er ledige plasser i Sterke Damer Akademiet. Du kan registrere deg når som helst før oppstartsdato, og du blir ikke trukket før programmet har oppstart.

For å sikre resultater sammen og lærer deg å kjenne hvordan programmet fungerer er det viktig å sette av nok tid. Derfor er det en bindingstid på de 3 første månedene. Etter det er det en måneds opsigelse. Hvis du ikke er klar til dette dette på nåværende tidspunkt kan du sjekke ut min treningsportal her