Før og etter

Hva sier deltakerne om mine treningsopplegg?

Linda Bredenbekk (28)

"Ikke bare er det en fryd å trene med deg, Sølve, du sprer også treningsglede og motivasjon. Med ditt opplegg har jeg kunnet takle både tunge tider og psykiske utfordringer, samtidig som jeg har blitt sterkere. Siden jeg starte å trene med deg har jeg gått ned 14 kg, og jeg har fått en bedre psykisk helse i en sterkere kropp. Tusen takk, Sølve, for det du gjør for så mange." 

Kari Stornes (32)

"Jeg skal ærlig innrømme at jeg var veldig spent den dagen jeg tok mot til meg og valgte å følge Sølves opplegg, men det er en avgjørelse jeg ikke har angret på. Det å sette av tid til seg selv i en travel hverdag kan noen ganger være utfordrende, men hos Sølve fikk jeg konkrete tips til øvelser og økter som ikke krever for mye tid og som derfor er gjennomførbare i en travel hverdag. Som småbarnsmor utfordres kroppen på nye måter, og jeg kjenner det har vært viktig å trene styrke for å takle hverdagens nye utfordringer. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle trives med markløft, men det har gitt meg en skikkelig selvtillitsboost å se min egen fremgang. Etter altfor mange år med for mye fokus på mat og vektnedgang, har opplegget til Sølve med mer strukturert trening vært en digg inngang til en sunnere livsstil. Takk Sølve!"

Cathrine Eiken (45)

"Mine ukentlige treninger med opplegget til Sølve er ukens høydepunkt. Hans gode kompetanse og evne til å forklare øvelser i kombinasjon med glimt i øyet, gjør hver eneste time til en god treningsøkt, og ikke minst en boost for humøret mitt!" 

Sølve Sundrehagen

Et sterkt bånd mellom meg som din trener og deg som klient, sammen med et nøye sammensatt program som sikrer resultater og varig treningslyst.

© 2021 Sølve Sundrehagen – All rights reserved
Terms and Conditions · Privacy Policy

Trening med mening Jørn-Sølve Sundrehagen · 912654966
Bygdøy allé 12 · 0262 Oslo · Norge

Powered by Boon